De enige Zonder Toegevoegde Suikers in België

De enige yoghurt zonder toegevoegde suikers.

Ons geheim ?

Een heerlijk recept zonder toegevoegde suikers* of zoetstoffen, rijk in fruit en met zorgvuldig geselecteerde ingrëdienten. Alle zoetheid van ons recept komt van natuurlijk voorkomende suikers van fruit en melk.

Daarom is er twee keer meer fruit** in het recept van onze fruityoghurt, zonder toegeving op het vlak van smaak.

Steeds zonder kleurstoffen***, zonder kunstmatige aroma's, zonder bewaarmiddelen.

*Bevat alleen natuurlijk bijkomende suikers. *Twee keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt ***De kleur is afkomstig van geconcentreerd wortelsap.

Haver, Chiazaad en Dadel. Koop'm hier:
Ananas, Kokosnoot. Koop'm hier:
Aardbei, Framboos, Dadel. Koop'm hier:

Meer weten? Ontdek het hier:

Suikers zijn een type koolhydraten en worden afzonderlijk vermeld bij de voedingswaardeninformatie.
Ze staan onder de rubriek “waarvan suikers”, die het volgende omvat:

- van nature aanwezige suikers

- toegevoegde suikers

Meer weten? Klik hier

Het gamma Activia Zonder Toegevoegde Suikers bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers die je kan terugvinden in de gebruikte melk (lactose) en het fruit (fructose, koolhydraten
en sacharose) . Daarom vind je in het overzicht van de voedingswaarden suikers terug.

Meer weten ? Klik hier

De producten van Activia zonder toegevoegde suikers bevatten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen*, in tegenstelling tot heel wat andere fruityoghurts op de markt. Alle zoetheid van ons recept komt van de natuurlijke suikers uit het gebruikte fruit en de melk.

Om de heerlijke smaak te behouden bevat het recept van onze fruityoghurt zonder toegevoegde suikers 2x keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt**.

*Bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers. **Twee keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt.

Activia fruityoghurt 0% vet bevat geen of nog beter 0% vet en is light in suikers.

Het gamma zonder toegevoede suikers bevat geen extra toegevoegde suikers en zoetstoffen. Alle zoetheid van het product komt uit de natuurlijk voorkomende suikers van het gebruikt fruit en melk**.

*-30% in vergelijking met de gemiddelde gelijkaardige niet-light producten op de markt. **Bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone 2019 Ltd. Alle Rechten Voorbehouden.