De enige Zonder Toegevoegde Suikers in België

De eerste fruityoghurt zonder toegevoegde suikers.

Ons geheim ?

Een heerlijke recept zonder toegevoegde suikers* of zoetstoffen, rijk in fruit en met zorgvuldig geselecteerde ingrëdienten. Alle zoetheid van ons recept komt van natuurlijk voorkomende suikers van fruit en melk.

Daarom zijn er twee keer meer fruit** in het recept van onze fruityoghurt, zonder toegeving op het vlak van smaak.

Steeds zonder kleurstoffen***, zonder kunstmatige aroma's, zonder bewaarmiddelen.

*Bevat alleen natuurlijk bijkomende suikers. *Twee keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt ***De kleur is afkomstig van een geconcentreerd wortelsap.

Ontdek meer hieronder:

Suikers zijn een type koolhydraten en worden afzonderlijk vermeld bij de voedingswaardeninformatie.
Ze staan onder de rubriek “waarvan suikers”, die de van nature aanwezige suikers en de toegevoegde suikers omvat.

Ontdek meer over suikers in zuivelproducten: https://bit.ly/31C2Um7

Het gamma Activia Zonder Toegevoegde Suikers bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers die je kan terugvinden in de gebruikte melk (lactose) en het fruit (fructose, koolhydraten
en sacharose) . Daarom vind je in het overzicht van de voedingswaarden suikers terug. Ontdek meer over suikers in zuivelproducten: https://bit.ly/31C2Um7

De producten van Activia zonder toegevoegde suikers bevatten geen toegevoegde suikers of
zoetstoffen*, in tegenstelling tot heel wat andere fruityoghurts op de markt. Alle zoetheid van ons recept komt van de natuurlijke suikers uit het gebruikte fruit en de melk.

Om de lekkere smaak te behouden bevat het recept van Activia zonder toegevoegde suikers fruit dan ook twee keer meer fruit** in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt.

*Bevat alleen natuurlijk bijkomende suikers. **Twee keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt.

Activia fruityoghurt 0% vet bevat geen of nog beter 0% vet is light in suikers*.

Bij het gamma Activia Zonder Toegevoegde Suikers komt alle zoetheid van het product uit de natuurlijk voorkomende suikers** van de het gebruikte fruit en de melk. Het gamma bevat dus geen extra toegevoegde suikers en zoetstoffen.

*-30% in vergelijking met de gemiddelde gelijkaardige niet-light producten op de markt. **Bevat alleen natuurlijk bijkomende suikers. **Twee keer meer fruit in vergelijking met de gemiddelde fruityoghurt op de markt.

© Danone 2019 Ltd. Alle Rechten Voorbehouden