You are here!!


Hoe uw stijl een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid

Onze persoonlijkheid komt tot uiting in de manier waarop we ons kleden, in ons kapsel en in onze make-up. Het weerspiegelt wat we bewust of onbewust willen uitdrukken. Fel gekleurde panty’s dragen, kiezen voor retrokledij, kleren van bekende modemerken kopen: het kan allemaal een manier zijn om uzelf uit te drukken. Welke look u ook aanneemt, onze stijl onthult de complexiteit van onze eigen persoonlijkheden, die opgebouwd zijn uit verschillende ervaringen en de kijk die we hebben op onszelf.

 

Stijl evolueert

Onze stijl hangt af van waar we zijn, thuis of op het werk. De plaats en sociale status maken een wereld van verschil. In dezelfde week kunt u een gezellige wollen pull dragen om u knus te voelen en ook een ultramodern ensemble dat opvalt en waarmee u laat zien dat u ‘niet zoals alle anderen bent’. Het is vaak onze manier om te tonen hoe we ons voelen in verschillende situaties, als een tweede huid. Ons gemoed beïnvloedt onze stijl en omgekeerd.  De kleur die we kiezen en wat we dragen kunnen invloed hebben op hoe we ons voelen. Als u op een ochtend rood draagt terwijl u zich anders altijd in het beige kleedt, dan zal dit zeker positieve energie uitstralen en op zijn beurt uw zelfvertrouwen een boost geven. 

Het is van groot belang dat u zich in harmonie voelt met uzelf

Als u een bepaalde stijl hebt, betekent dit nog niet dat u zelfverzekerd bent. Uw stijl kan bepaald zijn door uw familie, uw culturele achtergrond of de verwachtingen van een partner. Deze kloof kan voor wrevel zorgen, een gevoel alsof u een dubbele persoonlijkheid hebt. Alleen door afstand te nemen van al die invloeden van buitenaf kunnen we echt onze eigen stijl vinden en bepalen.
U kunt spelen met de geldende dresscode en u deze eigen maken met een oogverblindend detail. U kunt kledij van topmerken combineren met tweedehands vintagekledij, een halssnoer van een ontwerper of een onverwacht kapsel aandurven: zo wordt u stoutmoedig en creëert u uw eigen stijl.

ONTDEK EN GENIET