You are here!!


Mobiele apps om uw organisatie verder te verbeteren

Zelfs de meest georganiseerde personen zoals u hebben voordeel bij het installeren van deze onmisbare applicaties op de smartphone, tablet of computer. Van to-do-lijsten tot automatisch sorteren; wij vonden een paar top-apps die we graag met u zouden delen.

Any.DO

Deze app wordt niet voor niets “’s werelds favoriete app voor taakbeheer” genoemd. De app is beschikbaar voor iOS, Android en online. Het is een to-do-lijst en taakbeheerder die ervoor zorgt dat u snel notities maakt, vergaderingen inplant, lijsten samenstelt en projecten afbreekt. Vanuit de app kunt u informatie ook meteen delen met anderen. Fans van Any.DO genieten van het makkelijk te gebruiken, flexibele en krachtige design, evenals van de sobere, maar aantrekkelijke layout.


Evernote

Bent u een lijstjesmaker of bestaat uw werk uit schrijven, schrijven en nog eens schrijven? Evernote is bedoeld als “de werkplek van uw dagelijks werk” en stelt gebruikers in staat om notities en documenten te creëren, bewerken en beheren. Het synchroniseert tegelijkertijd met alle apparaten die u kiest. Stelt u zich eens voor: u krijgt een fantastisch idee voor een pitch terwijl u in de bus, de tram of de trein zit. U hoeft dit idee nu niet meer op een verfrommeld papiertje te schrijven of op te slaan als notitie op uw telefoon. Evernote synchroniseert het idee namelijk meteen met uw computer, zodat u er gelijk aan kunt werken zodra u weer op kantoor bent.


Wunderlist

Wunderlist is een van de meest populaire apps voor het organiseren van de dagelijkse routines van gebruikers, en is daarmee vergelijkbaar met de app Any.DO. De twee worden vaak met elkaar vergeleken door technologiecritici, zonder dat er echt een duidelijke winnaar uitkomt! Deze maker van to-do-lijsten en projectbeheerder is ook beschikbaar op Android, iOS en online.


Slack

Vanwege de enorme populariteit in de communicatiesector heeft Slack ontzettend snel grote bekendheid verworven. De app combineert een directe chatdienst, e-mail, het delen van bestanden, en een groeps-chat in één enkele interface die synchroniseert met alle apparaten. Hierdoor verdwijnt de noodzaak om te switchen tussen communicatietools zoals iMessage, SMS, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp en Line. In plaats daarvan wordt er gecommuniceerd via Slack.


Streaks

Wat maakt Streaks anders dan andere to-do-apps zoals Wunderlist en Any.DO? Streaks is ontworpen om goede dagelijkse gewoonten aan te moedigen, in tegenstelling tot het organiseren van werkagenda’s. Gebruikers kunnen gewoonten en dagelijkse taken bijhouden, door simpelweg vragen te beantwoorden die als notificatie op hun apparaat verschijnen op een bepaalde tijd. ‘Heeft u vandaag taak X al volbracht?’

 

Het lijkt misschien een onnodig gedoe om te kiezen welke apps u moet installeren op uw smartphone, tablet en computer. U merkt echter al heel snel het verschil. De besproken apps zijn alle 5 gratis (behalve als u voor de Premiumversie kiest), dus waarom probeert u elke app niet een keertje om te kijken welke het meest bij u past?

 

ONTDEK EN GENIET