You are here!!


Uitdagingen: Hoe pakt u ze aan en viert u succes?

Hier zijn enkele persoonlijke uitdagingen voor elke dag: Pak die promotie waar u al zo lang op wacht, zorg ervoor dat uw zoontje zijn groenten opeet of werk alle taken op uw to-dolijst af. Als u daar eindelijk in slaagt, dan verdient u het om uzelf proficiat te wensen dat u dit alles zo goed hebt georganiseerd! En toch kan de weg naar succes, zowel voor professionele als persoonlijke doelen, bezaaid zijn met kleinere, vreugdevolle momenten. Er zijn veel dingen om trots op te zijn, maar vaak zien we kleine successen over het hoofd. Wanneer we de tijd nemen om ons levensdoel te bereiken, hebben we twee keer zoveel kans om te slagen. Daarom delen we hier drie ideeën om succes te vieren.

Hou een succesdagboek bij

Een persoonlijk dagboek bijhouden kan een uitstekende manier zijn om te graven in uw eigen ziel: u kunt er zich vrij in uitdrukken en herinneringen in vastleggen voor later. Als men zich te lang op de toekomst concentreert, vergeet men te genieten van het huidige moment. Neem dus enkele minuten per dag de tijd om neer te schrijven welke prestatie u blij heeft gemaakt, welke lieve dingen uw partner heeft gezegd of welk compliment uw baas u heeft gegeven. 

Geef uzelf een beloning 

Na de inspanning komt de beloning.  Gun uzelf die schoenen die u al zo lang wilt, trakteer uzelf op een wellnessbeurt of een afspraak bij de kapper: alles is goed om een grote inspanning te vieren.  Het belangrijkste is dat u evenwicht vindt in uzelf. Wat u ook kiest als beloning, het geeft u een mooie motivatie om uzelf te overtreffen.

Deel uw persoonlijke succesverhalen

“Geluk moet je kunnen delen”, zo wordt vaak gezegd. Daarom zullen de positieve gevoelens die u al ervaart, nog beter worden als u goed nieuws en persoonlijk succes viert met anderen. Niet alleen zullen ze blij zijn voor u, maar het is ook goed voor de nauwe band die u met hen deelt.  Dus wanneer organiseert u dat etentje met uw beste vrienden of familie om uw laatste overwinningen te vieren?

ONTDEK EN GENIET