You are here!!


Fruit in Activia

Fruit in Activia

Activia® is verkrijgbaar in veel verschillende fruitsmaken in een hele reeks stijlen, waaronder ook gladde, vooraf gemixte fruitsmaken en gelaagde yoghurt met stukjes fruit. 

Danone gebruikt fruit uit bijna 20 landen wereldwijd, en dat hele fruitproces wordt nauwgezet opgevolgd. Van de groeiwijze en het oogstmoment tot hoe het wordt gesneden, bereid en bewaard: wij verzekeren dat het aan alle veeleisende normen voldoet. 

Van boom  tot potje, het is een nauwgezet proces. Het fruit wordt geoogst, en meestal met de hand geplukt, dan gewassen en tot slot geschild en tot stukjes of een gladde puree verwerkt. Het klaargemaakte fruit wordt dan bewaard in gecontroleerde omstandigheden om zijn voedingswaarde en smaak te beschermen, en vervolgens toegevoegd aan de gefermenteerde melk om zo Activia® te maken. 

We hebben meer dan 1000 recepten voor Activia® om de smaakpapillen van ruim 70 nationaliteiten wereldwijd te behagen. Van Aardbei, dat wereldwijd te koop is, tot Açaíbes meestal in Japan en Papaja-Haver in Brazilië: we gebruiken in onze producten enkel zorgvuldig uitgekozen ingrediënten om de zachte en romige textuur van Activia® te verrijken.

ONTDEK EN GENIET