You are here!!


Drie nieuwe voedingstrends om van te watertanden

Gezonder leven is een trend die meer dan ooit ‘in’ is: voortdurend zien we nieuwe heerlijke en gezonde voedingsideeën opduiken. Hier zijn enkele ideeën die uw maaltijden spannend en uw smaakpapillen wakker zullen maken!

De sushiburger

De burger is jarenlang het symbool geweest van ‘junkfood’, maar nu zijn er nieuwe, creatieve manieren om traditionele burgers om te vormen tot gezonde alternatieven. Wat is de laatste sensatie, die recht uit Azië komt?  Zoals de naam al voorspelt, is de sushiburger een spannende mengeling van de Amerikaanse klassieker en de Japanse keuken.

Hij is eenvoudig te bereiden: ruil het klassieke hamburgerbroodje in voor plakrijst, voeg enkele traditionele Japanse groenten toe, zoals avocado, komkommer, ingelegde gember of zeewier, en voeg daarna de runder- of kippenburger toe.  Of probeer het vegetarische alternatief en vervang het vlees door jackfruit.

De smoothiebowl

Een smoothiebowl is gemakkelijk en snel klaar te maken en is een geweldige, gezonde bondgenoot voor vrouwen die het altijd druk hebben.
Wat moet u doen? Maak een romige smoothie klaar, giet die in een holle kom en voeg daar uw favoriete fruit en extraatjes aan toe, zoals sesamzaden, gojibessen, vijgen, bosbessen of een banaan. Het belangrijkste hier is dat u echt plezier beleeft aan het eten van uw snelle ontbijt, aan de smaak en de kleuren ervan. Niets is beter om uw dag geweldig te starten!

De Golden Latte

Droomt u van een warm lekker drankje? Dan is de Golden Latte iets voor u. Deze ‘gouden melk’ lijkt op de koffiedrankjes die u aantreft in de supermarkt en bevat: kokosmelk met kaneel, gember, honing en kurkuma. Dit laatste ingrediënt is populair in de Indische keuken en geeft voedsel een prachtige gouden kleur.

ONTDEK EN GENIET