De Bifidus ActiRegularis®

De geboorte van de Bifidus ActiRegularis®

Wist je dat bifidobacteriën een natuurlijk onderdeel zijn van de bacteriële flora in het menselijke lichaam en dat Henry Tissier ze ontdekte?

De ontdekking

Bifidobacteriën zijn een natuurlijk onderdeel van de bacteriële flora in ons lichaam die een typische Y-vormige structuur hebben.

Henry Tissier ontdekte bifidobacteriën in de darmflora van baby's die borstvoeding kregen.

Onderzoeksresultaten brachten Danone op het idee om die bifidobacteriën toe te voegen aan yoghurt!

Na in-vitroscreenings met verschillende bifidobacteriën kozen de specialisten van Danone voor de Bifidus ActiRegularis®, die kan overleven en groeien in melk.

Een exclusieve mix van fermenten...

De Bifidus ActiRegularis® werd gedeponeerd in het Institut Pasteur in Parijs onder zijn wetenschappelijke naam Bifidobacterium lactis CNCM I-2494 en is gepatenteerd, exclusief van Activia® en is een integraal onderdeel van onze formule en ons fermentatieproces.

... te genieten!

Activia® bevat miljarden Bifidus ActiRegularis® per potje!



  • URL gekopieerd naar klembord

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone 2019 Ltd. Alle Rechten Voorbehouden.