Proef Van 't Leven met Activia !

Proef Van Het Leven met Activia !

Activia is met zijn miljarden probiotica* meer dan enkel een heerlijk zachte yoghurt.

Maar... wat zijn probiotica precies ?

Probiotica – vaak ook "goede bacteriën" genoemd - zijn levende micro-organismen die - in de juiste hoeveelheid - een positief effect hebben op je gezondheid (OMS). En goed nieuws…onze Activia bevat er miljarden!

Je kan ze in je voeding terugvinden en dus ook in onze Activia!

Zeg #ja en proef van het leven met Activia

Bij Activia zijn we ervan overtuigd dat proeven van het leven begint met het goed zorgen voor je buik* zodat jij kan stralen van binnenuit en volop kan genieten van de kleine dingen. Het afgelopen jaar liet ons niet toe voldoende te proeven van het leven en nieuwe, mooie momenten te koesteren. Met Activia zeggen we ja tegen die kleine dingen die ons helpen om te proeven van het leven en leggen we ze samen vast op beeld. Neem jouw persoonlijke instant camera overal mee naar toe en verzamel herinneringen, klein of groot, boordevol liefde en leven.

#ProefVanHetLeven #ZegJa #Activia​

Probeer een instant camera te winnen en vereeuwig jouw 'proef van het leven' momenten !


Maak kans op een instant camera om jouw kostbare momenten te vereeuwigen


Maak kans op een instant camera om jouw kostbare momenten te vereeuwigen. Wil jij ook jouw kostbare momenten vereeuwigen? Activia biedt je de kans om van 19 april tot 16 mei 2021 een instant camera te winnen. Een fietstocht, een picknick in het park of een mooie zonsondergang... tegen wat zeg jij ja om te proeven van het leven?

Wat moet je doen ?

  • Volg @activia.be​

  • Beschrijf jouw “proef van ‘t leven” moment in de comments. Een ochtendwandeling in het bos, een verfrissende duik in het meer of een heerlijke picknick in het park… You name it!​

  • Tag twee vrienden in je comment​

Als jouw 'proef van het leven' moment ons aandacht trekt, maak je dus kans op een instant camera. Waar wacht je nog op? @activia.be​

De winnaars worden 17 mei bekend gemaakt.

Regels

Je kunt de regels van onze wedstrijd hier lezen : Contest_Rules_Activia - Google Docs*Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.