Activia van Danone | Kefir - Natuur

Wat is kefir?

Kefir is een gefermenteerde zuivelyoghurt met een zachte textuur en een vrij zure smaak. Het bevat een mengsel van verschillende bacteriën, waaronder probiotica* en gisten. Tijdens de fermentatie van gist worden belangrijke micronutriënten geproduceerd, zoals vitamine B1, B2, B6, A, niacine en folaten, waardoor het product meer voedingsstoffen bevat dan gewone yoghurt.

Kefir komt oorspronkelijk uit Oost-Europa, waar het dagelijks wordt geconsumeerd. Het wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn voedingswaarden en de vele micro-organismen die het bevat, waaronder probiotica. Er zijn verschillende soorten over de hele wereld, afhankelijk van de combinatie en variëteit van gisten en bacteriën, waardoor elke soort kefir volledig uniek is.

Het bijzondere aan Activia Kefir is de unieke combinatie van 16 fermenten, waaronder echte kefir gist en miljarden probiotica*. Hierdoor draagt het bij aan de gezondheid van je darmen.

Hoe gebruik je Activia Kefir ?

Activia kefir kan op zijn nature smaak worden gegeten of gedronken, maar je kan het ook combineren in ontbijtgranen of toevoegen aan granola, milkshakes, dressings, ijsjes, smoothies en soepen.

Heel veel manieren dus om zorg te dragen voor je buik!

*Levende fermenten in yoghurt verbeteren de vertering van lactose uit het product voor mensen met problemen met de vertering van lactose

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.