De 5 beroemde bacteriën van Activia

Onze 5 beroemde bacteriën

Na jarenlang onderzoek hebben we een unieke combinatie van 5 yoghurtfermenten gevonden om dranken en yoghurt met heerlijke smaken en textuur te kunnen produceren.

Elk Activia product bevat miljarden fermenten.

Onze Bifidus

Bifidus is de stam die in elke potje van Activia zit. Dit levende yoghurtferment mengt zich met andere goeie bacteriën die van nature in uw lichaam aanwezig zijn.


2 + 3 + 4 Het trio van Streptococcus thermophilus en twee stammen van Lactobacillus bulgaricus

Dit zijn yoghurtfermenten die melk fermenteren en helpen bij het afbreken van de lactose in yoghurt. Ze dragen bij aan een verbeterde lactosevertering."*

*Calcium draagt bij tot het behoud van de goede werking van spijsverteringsenzymen. Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

De zachte en smeuïge Lactococcus lactis

Lactococcus lactis geeft Activia zijn kenmerkende milde en romige smaak.

Deze fermenten creëren een minder zuur milieu, wat niet alleen de smaak ten goede komt, maar ook hun eigen groei bevordert.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.