De 5 beroemde bacteriën van Activia

Onze 5 beroemde bacteriën

Na jarenlang onderzoek hebben we een unieke combinatie van 5 yoghurtfermenten gevonden om dranken en yoghurt met heerlijke smaken en textuur te kunnen produceren.

Elk Activia product bevat miljarden fermenten.

Onze Bifidus

Bifidus is de stam die in elke potje van Activia zit. Deze levende yoghurtferment mengt zich met andere goeie bacteriën die van nature in uw lichaam aanwezig zijn.


2 + 3 + 4 Het trio van Streptococcus thermophilus en twee stammen van Lactobacillus bulgaricus

Die zijn yoghurtfermenten die de melk fermenteren en de lactose van de yoghurt helpen af te breken. Deze yoghurtfermenten helpen de lactosevertering te verbeteren*.

*Calcium draagt bij tot het behoud van de goede werking van spijsverteringsenzymen. Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

De zachte en smeuïge Lactococcus lactis

Zorgt ervoor dat Activia die zachte en smeuïge smaak krijgt. 

Deze fermenten helpen om een minder zuur milieu te ontwikkelen waarin ze ook zelf kunnen groeien. 

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.