Découvre toutes nos recettes de bowls

Is je buik op z’n best dan volgt de rest** !

Herontdekken van goede gewoonten...

Na een lange periode leven en werken vanop afstand, constant plannen aanpassen en activiteiten vinden, loopt de zomer met een gevoel van bijna-vrijheid binnenkort op zijn einde. We gaan terug aan de slag, de kinderen naar school en we moeten onze dagelijkse routine opnieuw vinden.

..en zoor voor je buik**

Maar wees gerust, Activia helpt je de dag goed te starten met een snel, gemakkelijk – en vooral – lekker ontbijt ! Met zijn heerlijke smaak, unieke textuur, miljarden probiotica*, vezels en recepten zonder toegevoegde suikers, is het nooit zo gemakkelijk geweest om voor je buik te zorgen** en je vanbinnen goed te voelen. Want we weten het allemaal: met je
buik op z’n best, volgt de rest** ! Drukte en stress houd je gemakkelijker in toom, je voelt je top en klaar om je goede gewoontes weer op te pikken. Waarom niet starten met een evenwichtig me-time momentje voor je buik ? Ontdek onze heerlijke Activia Balance Bowls !

Koop nu hier online 🛒:


*Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

**Calcium draagt bij tot het behoud van de goede werking van spijsverteringsenzymen. Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.