Er zit meer in deze yoghurts dan je denkt

Niet 1, niet 2, maar 10 miljard!

Activia is met zijn miljarden probiotica* meer dan enkel een heerlijk smeuïge yoghurt.

Maar...wat zijn probiotica precies?

Probiotica – vaak ook "goede bacteriën" genoemd - zijn levende micro-organismen die - in de juiste hoeveelheid - een positief effect hebben op je gezondheid (OMS). En goed nieuws…onze Activia bevat er miljarden!

Je kan ze in je voeding terugvinden en dus ook in onze Activia!

Er zit meer in Activia dan je denkt

Tijdens ons uniek fermentatieproces ontwikkelen zich in elk potje Activia miljarden probiotica*. Een natuurlijke manier dus om probiotica* op te nemen. Heerlijk toch?

Bij Activia moet je er ons niet meer van overtuigen dat je goed voelen…in je buik begint. Dus, waar wacht je nog op?

#ZorgVoorJeBuik #NieuweGewoontes #Activia

Koop nu hier online 🛒:
  • URL gekopieerd naar klembord


*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren. Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

** Calcium draagt bij tot het behoud van de goede werking van spijsverteringsenzymen. Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die de lactose moeilijk verteren.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone 2019 Ltd. Alle Rechten Voorbehouden.