Activia met miljarden probiotica

Niet 1, niet 2, maar 10 miljard!

Activia is met zijn miljarden probiotica* meer dan enkel een heerlijk smeuïge yoghurt.

Maar...wat zijn probiotica precies?

Probiotica – vaak ook "goede bacteriën" genoemd - zijn levende micro-organismen die - in de juiste hoeveelheid - een positief effect hebben op je gezondheid (OMS). En goed nieuws…onze Activia bevat er miljarden!

Je kan ze in je voeding terugvinden en dus ook in onze Activia!

Er zit meer in Activia dan je denkt

Tijdens ons uniek fermentatieproces ontwikkelen zich in elk potje Activia miljarden probiotica*. Een natuurlijke manier dus om probiotica* op te nemen. Heerlijk toch?

Bij Activia moet je er ons niet meer van overtuigen dat je goed voelen…in je buik begint. Dus, waar wacht je nog op?

#ZorgVoorJeBuik #NieuweGewoontes #Activia

Wat betekent "probiotica" ?

De betekenis van probiotica is letterlijk: ‘voor het leven.’

Dit zijn levende micro-organismen die, in de juiste hoeveelheid, een positief effect hebben op je gezondheid.

Je kan deze bijvoorbeeld in jouw voeding terugvinden.

Wanneer kunnen probiotica helpen?

Nu weet je dat om gezond te blijven, is het essentieel om een evenwicht tussen "goede" en "slechte" bacteriën in onze microbiota te behouden.

Onrust

Zelfs met de grootste zorg kan onze darmflora (microbiota) verstoord worden. Dit kan door slechte eetgewoontes veroorzaakt worden, maar niet alleen dat!

Wanneer?

Wie kijkt er niet uit naar een reis naar het buitenland, bijvoorbeeld? Allemaal leuk en wel maar zo’n geografische en dus dieet-verandering kan jouw darmflora – die wat anders gewend is – tijdelijk verstoren.  Ook het gebruik van bepaalde geneesmiddelen
(bv. antibiotica) of ervaring van stress kunnen tijdelijk dit evenwicht beïnvloeden.

Let op de signalen

Bij een verstoorde darmflora kan het gebruik van probiotica in bepaalde gevallen helpen om het evenwicht terug te vinden. Let op de signalen die je buik je stuurt en zorg ervoor! Bij langdurige of frequente verstoring, of vragen, aarzel niet contact op te nemen met jouw arts.

Koop nu hier online 🛒:

*Calcium draagt bij tot het behoud van de goede werking van spijsverteringsenzymen. Levende yoghurtfermenten verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die de lactose moeilijk verteren.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.