Fruit dip met miljarden probiotica*

Fruitdip met Activia Granen

PORTIE: 1 // VOORBEREIDING: 5min.

Stukjes appel of peer (of fruitbrochettes) gedipt in yoghurt met granen-appel, overgoten met amandelboter.

  • 1 appel of peer

  • 1 eetlepel ongezoete amandelboter

  • 125g Activia granen

1/ Snijd de appel of peer in stukjes.

2/ Meng in een kleine kom de amandelboter met 1 eetlepel water tot een gladde, romige smeerpasta. Voeg indien nodig iets meer water toe.

3/ Voeg het potje Activia toe en roer goed.

TIP: Als je het fruit van tevoren bereidt, meng dan het fruit in citroensap om te voorkomen dat het bruin wordt.
Voor nog meer smaak: voeg een snuifje gemalen kaneel of een paar druppels vanille-extract toe.

  • URL gekopieerd naar klembord

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.