Kip wrap met miljarden probiotica*
Kip wrap met Activia Natuur
PORTIE: 1 // VOORBEREIDING: 10min // BEREIDING: 20min
Gebakken plakjes kipfilet met een salade van appel, kool, groene ui, peper en natuur yoghurt. Alles heerlijk omhuld in een multigranen wrap.
1 theelepel zonnebloemolie
1 kleine kipfilet (ongeveer 120g)
Gerookte paprikapoeder
1 eetlepel barbecuesaus
1/2 kleine appel
Handvol koolbladeren
1 lente-ui
1/2 kleine wortel
3 eetlepels Activia natuur
1 theelepel Dijon Mosterd
1 wrap
1/ Verhit de olie in een kleine pan en voeg de kip toe. Kruid beide kanten met het gerookte paprikapoeder om op smaak te brengen. Bak op een matig vuur gedurende 8 minuten aan elke kant tot de kip goudbruin en doorbakken is.
2/ Voeg de barbecuesaus toe en bak nog een minuutje aan elke kant tot de kip sappig en glanzend is. Laat even rusten.
3/ Snijd ondertussen de appel, de kool en de ui in dunne plakjes en leg ze in een kom. Meng met de Activia en de mosterd, breng op smaak.
4/ Om te serveren, snijd de kip in plakjes. Bedek de wrap met de salade, voeg de plakjes kip toe en rol op.
TIP: vervang de kip ook eens door kalkoen, zalm of falafel.