Kip wrap met miljarden probiotica*

Kip wrap met Activia Natuur

PORTIE: 1 // VOORBEREIDING: 10min // KOOPTIJD: 20min

Gebakken plakjes kipfilet met een salade van appel, kool, groene ui, peper en natuur yoghurt. Alles heerlijk omhuld in een multigranen wrap .

• 1 theelepel zonnebloemolie
• 1 kleine kipfilet (ongeveer 120g)
• Gerookte paprikapoeder
• 1 eetlepel barbecuesaus
• 1/2 kleine appel
• Handvol koolbladeren
• 1 lente-ui
• 1/2 kleine wortel
• 3 eetlepels Activia natuur
• 1 theelepel Dijon Mosterd
• 1 wrap

1/ Verhit de olie in een kleine pan en voeg de kip toe. Kruid beide kanten met het gerookte paprikapoeder om op smaak te brengen. Bak op een matig vuur gedurende 8 minuten aan elke kant tot de kip goudbruin en doorbakken is.

2/ Voeg de barbecuesaus toe en bak nog een minuutje aan elke kant tot de kip sappig en glanzend is. Laat even rusten.

3/ Snijd ondertussen de appel, de kool en de ui in dunne plakjes en leg ze in een kom. Meng met de Activia en de mosterd, breng op smaak.

4/ Om te serveren, snijd de kip in plakjes. Bedek de wrap met de salade, voeg de plakjes kip toe en rol op.

TIP: vervang de kip ook eens door kalkoen, zalm of falafel.

  • URL gekopieerd naar klembord

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone 2019 Ltd. Alle Rechten Voorbehouden.