Kip wrap met miljarden probiotica*

Kip wrap met Activia Natuur

PORTIE: 1 // VOORBEREIDING: 10min // BEREIDING: 20min

Gebakken plakjes kipfilet met een salade van appel, kool, groene ui, peper en natuur yoghurt. Alles heerlijk omhuld in een multigranen wrap.

  • 1 theelepel zonnebloemolie

  • 1 kleine kipfilet (ongeveer 120g)

  • Gerookte paprikapoeder

  • 1 eetlepel barbecuesaus

  • 1/2 kleine appel

  • Handvol koolbladeren

  • 1 lente-ui

  • 1/2 kleine wortel

  • 3 eetlepels Activia natuur

  • 1 theelepel Dijon Mosterd

  • 1 wrap

1/ Verhit de olie in een kleine pan en voeg de kip toe. Kruid beide kanten met het gerookte paprikapoeder om op smaak te brengen. Bak op een matig vuur gedurende 8 minuten aan elke kant tot de kip goudbruin en doorbakken is.

2/ Voeg de barbecuesaus toe en bak nog een minuutje aan elke kant tot de kip sappig en glanzend is. Laat even rusten.

3/ Snijd ondertussen de appel, de kool en de ui in dunne plakjes en leg ze in een kom. Meng met de Activia en de mosterd, breng op smaak.

4/ Om te serveren, snijd de kip in plakjes. Bedek de wrap met de salade, voeg de plakjes kip toe en rol op.

TIP: vervang de kip ook eens door kalkoen, zalm of falafel.

*de yoghurtfermenten. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.© Danone belux nv/sa. Alle Rechten Voorbehouden.